Welkom op onze website!

Comfortabel, goed onderhouden en ‘huiselijk' ingericht appartement te huur met 2 slaap- en 2 badkamers, gelegen in de urbanisatie Lomas del Mar V in Vera Playa, Costa Almeria, Spanje. Het appartement beschikt over een pre-installatie van airconditioning in alle ruimtes, met koude en warme lucht, en een video-intercom. Het appartement ligt in een nieuwe, beveiligde, urbanisatie met 2 buitenzwembaden, kinderbaden, een binnenbad en een padelbaan Tevens is er een grote speeltuin boven het overdekte zwembad en mooi aangelegde Mediteraanse tuinen. Binnen ca. 5 autominuten bent u aan het strand!

Verkiest u liever rust en ruimte boven massatoerisme dan bent u in ons appartement aan het goede adres! Hoogbouw en massatoerisme komen hier namelijk nauwelijks voor en u kunt in Vera Playa  nog echt genieten van een tapa tussen de lokale bevolking. 

Vakantie in Spanje is goedkoper!
Regelmatig stellen mensen de vraag wat het ‘dagelijkse leven’ in Spanje kost en hoeveel voordeliger dat is in vergelijking met Nederland en België. Dat is natuurlijk een zeer persoonlijk item, want hoe leeft iemand, wat is luxe en wat is normaal ‘standaard’? De Engelstalige website Numbeo heeft een uitgebreide database opgebouwd om allerlei zaken te vergelijken. Dit vergelijk kan uitgevoerd worden tussen landen, maar ook tussen steden, zodat het heel specifiek bekeken en onderzocht kan worden, klik hier om naar de website te gaan

Het appartement is geschikt voor golfers, watersporters, skiërs, zonliefhebbers, overwinteraars en voor degene die lokaal op vakantie willen tussen de Spaanse bevolking. 

        .

U kunt genieten in het prachtige zonnige klimaat dat de Costa Almeria het hele jaar door biedt "Costa de Almería, strand waar de zon nooit ondergaat".

Klimaattabel Costa de Almeria
  Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Gemiddelde temperatuur 15 16 17 19 21 25 27 28 25 21 18 16
Gemiddeld aantal uren zon per dag 6 6 6 8 10 11 11 10 11 7 6 6
Gemiddeld aantal dagen neerslag 6 6 7 6 4 1 0 1 2 5 7 7
Gemiddelde temperatuur zeewater 15 15 15 16 17 20 21 23 22 20 18 18

De Costa de Almeria beslaat het stuk kust van Cartagena tot Almeria, inclusief het natuurpark Cabo da Gata, dat de zuidoostelijke hoek van Spanje vormt. De belangrijkste plaats is Almeria, een grote havenstad met een fraai Moors fort. 'Vriendelijke' plaatsjes in de buurt van het appartement en aan de kust zijn o.a. Playa de Mazzaron, Aguilas, Turre, Villaricos, Garrucha, Vera en Mojacar. De stranden in Vera Playa, Mojacar playa, Carrucaha en Puerto Rey zijn eveneens op slechts enkele autominuten bereikbaar.

Het appartement beschikt over WiFi, zodat u op uw tablet of laptop gebruik kunt maken van snel Internet en over Satelliet TV met o.a. alle Nederlandstalige zenders.